Fri frakt på alla ordrar | Pengar tillbaka garanti

     

The Story

Om Yoconut

Yoconut är en produkt för den som söker alternativ till den som söker ett växtbaserat alternativ: en yoghurt och dryck gjord på kokospulver. Eftersom kokosen torkas varsamt i låg temperatur säkerställer man att all näring från kokosen bevaras. Yoghurten blandas enkelt på plats och är redo att serveras, färsk och fräsch, endast några timmar senare. Kokospulvret går också utmärkt att blanda till en välsmakande dryck för den som söker ett kokosalternativ.

Nu kan du alltså göra färsk kokosyoghurt och kokosdryck hemma i ditt kök, i sommarstugan, på din båt – ja var som helst, när som helst. Eftersom det inte transporteras något vatten så minimeras också effekterna på miljön. Fantastiskt!

  omyoconut2  

The Story

För några år sedan, strax före min flytt till Bangkok, blev jag rekommenderad att undvika mejeriprodukter. Eftersom mejeriprodukter inte är så vanliga i Asien, var de till en början ganska lätt att avstå. Efter ett tag insåg jag att det fanns saker jag verkligen saknade och som också visade sig vara svårt, för att inte säga omöjligt, att hitta alternativ till. Jag saknade bland annat yoghurt och mjölkliknande drycker. Varför kunde jag inte hitta kokosyoghurt eller drickbar kokosmjölk, fri från tillsatser och socker? Eftersom kokos är gott och hälsosamt blev jag väldigt intresserad av denna råvara som dessutom är vanligt förekommande i det thailändska köket. I Bangkok provade jag glass, kakor, godis och alla typer av livsmedel som innehöll kokos, men jag kunde fortfarande inte hitta produkter såsom drycker och yoghurt med denna råvara som huvudingrediens.

Väl hemma i Sverige, engagerade jag genast min familj i att få fram en välsmakande kokosyoghurt och kokosdryck. Efter timmar, veckor och månader av otaliga tester fick vi fram det som kom att bli Yoconut; ett kokospulver som enkelt blandas till dryck eller till en yoghurt.
 

Vi hoppas att ni kommer att uppskatta Yoconut!

 Anna-Karin med familj

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt.

Oj! Något gick fel. Prova igen.