Fri frakt på alla ordrar | Pengar tillbaka garanti

     

Allmänna Villkor

Allmänna Villkor

Beställningar

Alla beställningar sker via Internet. Vi tar ej emot beställningar på något annat sätt än via vårt shoppingsystem i vår e-butik. Vi accepterar alltså ej beställningar via ordinarie mail, fax eller annat medium, såvida ej annat avtalats. Endast beställningar via webbplatsen www.yoconuthomemade.com kvalificerar sig för dessa villkor.

Villkor

Ett köpeavtal ingås mellan säljaren och konsumenten när en beställning görs på www.yoconuthomemade.se. Konsumenten måste vara 18 år eller äldre för att ingå köpeavtal. En beställning får inte göras av personer som enligt lag är förbjudna att ingå bindande avtal. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att vi lider ekonomisk eller annan skada, polisanmäls.

Prissättning

Alla priser på yoconuthomemade.se inkluderar lagstadgad moms på 12 % på livsmedel och 25 % på yoghurttermosen. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan förvarning.

Betalningsvillkor

Våra fakturor skickas ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se

Leverans

Alla beställningar kommer att behandlas så snart som möjligt. Vi tillämpar frakt via Postnord och den kostnaden kommer att läggas till i din order och tydligt visas i kassan. På grund av risken för kreditkortsbedrägerier kan vi inte leverera till postboxar. Ordern kommer att skickas som vanlig post och kan därför i många fall skickas direkt till din brevlåda. Ifall brevet inte kan gå in i brevinkastet kan det hämtas ut hos ditt postombud. Om paketet inte har hämtats ut inom 14 dagar förbehåller sig Yoconut AB rätten att ta ut en hanteringsavgift på 100 kr för att täcka expeditionsavgift, returfrakt och hantering. Leverans sker så snabbt som möjligt. Leveranstiden är normalt 2-4 arbetsdagar efter att din beställning har skickats. På www.yoconuthomemade.com kan man endast göra beställningar inom Sverige.

Force Majeure

Yoconut är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och om omständigheterna förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Befriande omständigheter är bland annat åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel beslut om varningstexter, försäljningsförbud med mera eller en onormal nedgång i marknaden.

Ångerrätt och retur

Om du av någon anledning är missnöjd med produkten uppskattar vi om du hör av dig till oss. För att returnera en produkt eller om du har några andra frågor kan du kontakta oss på hello@yoconuthomemade.com. Vid köp inom Sveriges gränser har kunden enligt distansavtalslagen rätt att returnera obrutna och felfria varor. Meddelande ska normalt lämnas inom ångerfristen, 14 dagar från att du tagit emot din vara. Ångerrätten gäller endast för obruten påse. Om du inte vill ha den levererade produkten kan du returnera den till oss i det skick som den kom och en återbetalning kommer att utfärdas (Observera att du kommer att vara ansvarig för kostnaden för att returnera produkten om det inte är fel på varan). Om det mottagna objektet är skadat eller defekt så kommer vi utfärda en ersättningsprodukt kostnadsfritt om vi är medvetna om detta inom 14 dagar från leveransdatum. Kontakta oss på hello@yoconuthomemade.com så ger vi dig mer information. När det finns en potentiell tvist mellan konsument och säljare, rekommenderar vi att du vänder dig till den Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer de riktlinjer och rekommendationer som utfärdats av Konsumentverket och garanterar att vi under eventuella tvister kommer att följa Allmänna reklamationsnämndens utslag.

Pengar tillbaka garanti

Den här garantin innebär att du har rätt att prova Yoconut vakuumtermos, och skulle du inte vara nöjd, så har du rätt att skicka tillbaka den inom 14 dagar, från att du har hämtat ut ditt paket. Termosens värde är 249 kr. Vänligen kontakta oss (hello@yoconuthomemade.com) så hjälper vi dig med returen. Vi debiterar en frakt på 39 kr.

Återbetalning

Återbetalning sker inom 30 dagar från att konsumenten häver köpet eller reklamerar varan, förutsatt att vi tagit emot varan eller fått bevis på återsändande. När vi har mottagit returen kommer den kontrolleras och därefter skickar vi ett mail för att meddela dig att vi har mottagit din returnerade vara och om den är berättigad till återbetalning. Om du får en återbetalning, kommer kostnaden för första frakt dras av från återbetalningen.

Personlig information

Du kan registrera dig som medlem på webbplatsen. Om du registrerar dig som medlem, är du ansvarig för att upprätthålla sekretessen för ditt konto och lösenord och för att begränsa åtkomst till din dator, och du accepterar att ta ansvar för alla aktiviteter som sker under ditt konto eller lösenord. Yoconut är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna administrera dina inköp.

Copyright

  Innehållet på denna webbplats är upphovsrättsskyddat och tillhör Yoconut AB. Information om företaget Yoconut AB Box 121 444 22 Stenungsund 559026-9188 hello@yoconuthomemade.com

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt.

Oj! Något gick fel. Prova igen.